SK Trim

Copyright (c) virsbo.se 2018

Alla rättigheter förbehålles.

SK Trim Virsbo

SK TRIM (Skidklubben TRIM) bildades 1958 på initiativ av "eldsjälen" Gustav Larsson som brann för handboll och skidor. Så småningom försvann dessa sporter ur verksamheten och numera är det orientering, terränglöpning och skidor som gäller. Namnet ändrades därför på 1990-talet till Sportklubben Trim, Virsbo.

 

Midsommarfirande vid Skräddartorpet

Vid midsommar har klubben ordnat med traditionellt firande uppe i Skräddartorp. Vid midsommar har klubben ordnat med traditionellt firande uppe i Skräddartorp. Sedan 2015 arrangeras firandet i samarbete med Virsbo IF. Klubben deltar även vid andra arrangemang såsom Virsbodagen, julmarknad mm.

 

Elljusspåret

För övrigt ansvarar klubben för att elljusspåren hålls i bra skick och därigenom ge Virsboborna chans till fin skidåkning, när det finns snö. Kom gärna och upplev en jättefin natur. Se även www.skidspar.se hur det ser ut.

 

Besök Kolmilan, grilla, motionera eller plocka svamp.

 

Tyvärr brann elljusslingan av under sommaren 2014 (100 m ovanför Skräddartorpet). Nu är det åter öppet för att röra sig (på egen risk) längs våra spår. Elljusslingan är reparerad och lyser mellan kl 16:00- 21:00, den mörka delen av året. Vi har även röjt ett flertal stigar.

 

Skräddartorpet har rustats upp och även omklädningsrummen har målats. Hela anläggningen kan hyras av intresserade medlemmar, övriga Virsbobor samt utomstånde för t ex bröllop, dop, firmafester och andra evenemang. Pris: 600 kr/dag (12 timmar).

Kontaktpersoner

Hyra Skräddartorpet

Tage Björkbacka, tel 0223-347 18

 

Frilufts- och sportsektionen

Åke Liljebrand, tel 0223-344 48

 

Bankgiro för medlemsavgifter: 290-0389

 

Skidåkning och löpning

vid Skräddartorpet; tisdagar kl 17:00 samlas vi vid torpet för gemensam motion med bastubad.